Impeccable Leadership Practitioner Leergang

Wat leuk dat je interesse hebt in de Impeccable Leadership (ILS) practitioner leergang! Is het ook jouw droom om mensen te ondersteunen in hun zoektocht naar geluk, organisaties te helpen om succesvol te zijn, en bij te dragen aan een gezonde wereld? Ben jij gemotiveerd om als consultant, facilitator en/of coach vanuit het Impeccable leadership-gedachtegoed deze droom te realiseren? En ben je nieuwsgierig naar wat het werken met Impeccable Leadership  kan opleveren voor jouw professionele praktijk, en jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan is deze leergang jou op het lijf geschreven!

Deze leergang is een co-creatie die georganiseerd wordt door FP&P en Verbeelders van Verandering. Tijdens deze leergang leiden we je op om als consultant, facilitator en coach met Impeccable Leadership te werken. Bij de toepassing hiervan kijken we zowel hoe je individuen, teams als organisaties kunt ondersteunen. Aan het einde van deze opleiding heb je geleerd om jouw eigen bronnen in combinatie met het Impeccable Leadership gedachtegoed optimaal in te zetten. Je bent in staat om individuen, teams en organisaties te ondersteunen in hun ontwikkeling zodat ze nog meer impact kunnen maken.

De volgende leergang start september 2022 en bestaat uit 4 verschillende modules. Ben jij erbij?

PROGRAMMA...

Blok 1: 6, 7, 8, 9 september 2022 Verbeelden – intensief de diepte in
Blok 2: 12, 13 oktober 2022 Verwoorden – oefenen, spiegelen
Blok 3: 9, 10 november 2022 Verdiepen – experimenteren en ontwikkelen
november – december Vormgeven – veldwerk in je eigen atelier
Webinar: 29 november 2022
Blok 4: 19, 20 januari 2023 Verwezenlijken – vertellen & vieren

Je investering voor deze opleiding

Jouw investering voor het volgen van deze leergang bedraagt € 5.850,-. Dit bedrag is inclusief het afsluitende diner en overnachting in de laatste module en exclusief BTW. Mocht je willen overnachten gedurende de andere modules dan zijn hiervoor mogelijkheden op de locatie.

Inschrijvingsvereisten 

  • Een hbo of academisch werk- en denkniveau;
  • Een doel- en mensgerichte manier van denken en doen;
  • Bij voorkeur een achtergrond als consultant, facilitator of coach;
  • Enthousiasme, professionaliteit en openheid;
  • Ondernemend gedrag om samen te bouwen aan een groeiende netwerkorganisatie;
  • De bereidheid om gedurende 9 maanden tijd en energie in de opleiding te steken. Zowel tijdens de modules als daar buiten.