Impeccable Leadership Practitioner Leergang

Wat leuk dat je interesse hebt in de Impeccable Leadership (ILS) practitioner leergang! Is het ook jouw droom om mensen te ondersteunen in hun zoektocht naar geluk, organisaties te helpen om succesvol te zijn, en bij te dragen aan een gezonde wereld? Ben jij gemotiveerd om als consultant, facilitator en/of coach vanuit het Impeccable leadership-gedachtegoed deze droom te realiseren? En ben je nieuwsgierig naar wat het werken met Impeccable Leadership  kan opleveren voor jouw professionele praktijk, en jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan is deze leergang jou op het lijf geschreven!

Deze leergang is een co-creatie die georganiseerd wordt door FP&P en Verbeelders van Verandering. Tijdens deze leergang leiden we je op om als consultant, facilitator en coach met Impeccable Leadership te werken. Bij de toepassing hiervan kijken we zowel hoe je individuen, teams als organisaties kunt ondersteunen. Aan het einde van deze opleiding heb je geleerd om jouw eigen bronnen in combinatie met het Impeccable Leadership gedachtegoed optimaal in te zetten. Je bent in staat om individuen, teams en organisaties te ondersteunen in hun ontwikkeling zodat ze nog meer impact kunnen maken.

De volgende leergang start januari 2022 en bestaat uit 4 verschillende modules. Ben jij erbij?

PROGRAMMA...

Data en programma

Programma 2022:

11, 12, 13 en 14 januari 2022 Deep Dive
16 en 17 februari 2022 Houding & Gedrag
3, 4 en 5 april 2022 Kennis & Vaardigheden
26 april 2022 Veldwerk webinar
mei 2022 Individueel coaching gesprek
1 en 2 juni 2022 Integratie

Prijs investering

Prijs op aanvraag!

Inschrijvingsvereisten 

  • Een hbo of academisch werk- en denkniveau;
  • Een doel- en mensgerichte manier van denken en doen;
  • Bij voorkeur een achtergrond als consultant, facilitator of coach;
  • Enthousiasme, professionaliteit en openheid;
  • Ondernemend gedrag om samen te bouwen aan een groeiende netwerkorganisatie;
  • De bereidheid om gedurende 9 maanden tijd en energie in de opleiding te steken. Zowel tijdens de modules als daar buiten.